gazditkeresunk
Gazdát kereső kutyák
 
Hogyan segíthetsz a...
 
Menü
 
kutyás oldalak
 
Svábhegyi Menhely

A kutyák felől érdeklődni lehet:

Menhely, 11 óra után (Seenger Marianne): 06-30-2608095
Varga Judit: 06-30-5800288

 

  

 

Gazdit keres Csufi: Nagyon okos, kerítésmászó bajnok keverék kutyus. Mindenkivel elsõ látásra barátságos, aktív eb. Egy másik menhelyrõl lett kimentve, kb 1 éve. Csufi másfél év körüli, szuka.

 

 

 

Gazdit keres Hóorr, kétéves, szuka! Félénk, tartózkodó, de kíváncsi fiatal szuka. Félhosszú szõrû.
Már a menhelyen született, 1 fekete mamától, aki vemhesen került be...

 

 

Loncsos, két év körüli, szuka gazdáját keresi!

A Megközelíthetetlen...
Eddig senkinek nem sikerült a közelébe férkõzni. Menekül az emberek elõl, de nem támad senkire. Kutyatársaival békésen él együtt. Tekintete olyan dolgokról beszél amirõl lehet, hogy jobb nem tudni.
Rengeteg türelemre és tõrõdésre lesz szüksége új helyén!

 

Gazdára vár Kajla (6 év körüli szuka)

Bárkit azonnal örökbefogad és gondoskodik róla a tõle telhetõ legnagyobb odaadással.
Legyen az egy ember aki egy jó szót szól hozzá, vagy bármilyen állat.
Kb 3 hónapos kora óta a menhelyen van, kirándulók találták az erdõben. Azóta vár egy igazi gazdira......

 

 

 Szőrös gazdát keres!

Négy testvére közül a leginkább kíváncsi, érdeklõdõ, mindenre nyitott kölyökkutya.
Félhosszú szõre van.
Testvéreivel együtt, de anyukájuk nélkül kerültek a menhelyre, 5-6 hetes korukban. Fekete testvére, kan.

 

 

Színeske gazdira vár! 

A négy testvér egyike. Barátságos, vidám kölyökkutya.
Bárkinél tiszta lappal indulhat egy új életbe.
Rövidszõrû, várhatóan középtermetûre fog nõni. Kan.

 

 

Füles gazdát keres! (2 éves szuka)

Tökéletesen kezes, mindenkivel jó indulatú, kedves kutya.
Jobb szeme sérült, valószínûleg egy régebbi sérülés következményeként, de nincs gyulladásban. Mozgásában Fülest ez nem zavarja.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók száma
Indulás: 2006-01-12
 
Ajánlott oldalak

 

MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj