gazditkeresunk
Gazdát kereső kutyák
 
Hogyan segíthetsz a...
 
Menü
 
kutyás oldalak
 
Futrinka utcai Kutyavédő Egyesület

LILI GAZDÁT KERES!

 

Lilike fiatal, kistermetű, nagyon jókedélyű, kiegyensúlyozott és emberbarát tündéri szuka kutya.
Játékos, rohangálós, minden érdekli. Igazi családi kedvenc lehetne!
Olyan gazdát keresünk, aki foglalkozik, játszik vele, ha egész napra magára hagyják, akkor talál magának olyan elfoglaltságot, játékot, ami a gazdinak nem biztos, hogy tetszik 
Gyerek mellé, nagyszülőkhöz, otthon dolgozóknak, többet otthon tartózkodóknak bátran ajánljuk, mert nagyon jólelkű kutya!!!


TELEFON: 70 - 204 0001

 

 

 

ÖREGÚR

A Szentendrei úton találták, eredeti gazdáját is keresik!
Békés, nagyon kedves, jóravaló, ízületes, családra váró nem is annyira Öregúr!!!
Aki szerető gazdája tudna lenni egy békés, hatalmas lelkű, jóravaló mackónak, kérjük jelentkezzen!!!

TELEFON: 70 - 204 0001

 

 

 

 

 

 

DALMA GAZDÁT KERES!

Dalma fiatal, közepes-nagy termetű, gyönyörű, kecses szuka kutya. Ivartalanítás után kerülhet gazdához. Dalma "gazdától" került állatvédők pártfogásába - rengeteget éhezett... Ma már visszanyerte versenysúlyát, de olyan türelmes gazdát keres, aki okosan megtanítja neki ill. kivárja, hogy Dalma felfogja, soha többé nem kell éheznie. Mesterien kutat föl ugyanis véletlenül elölhagyott mindenféle ehető dolgot...
Bújós, szelíd, nagyon meg akar felelni, nem rombol, nem akaratos, nem rosszindulatú.
Végtelen ragaszkodó, odaadó, aki végre szeretettel nevelné, ellátná, azt élete végéig a legnagyobb hálával, tisztelettel és szeretettel szolgálná.
Lakásba, vagy kertes házba de bentlakással ajánljuk!

TELEFON: 20- 935 3334

 

 

 

 

SUHANC gazdát keres!

Suhanc fiatal kan kutya és annyira de annyira jólelkű!!
Mindazoknak, akik a kutyában társat látnak, kócos fülek, szakállka és feketés bunda mögött a hatalmas szívet!
Suhanc odaadó, hűséges társa lenne a családnak, bújik, nyalogat, imádja az embert és nagyon szeretne már élete végéig biztonságban élni!!!
A képeken is látszik, csak bújik, csak bújik...

 

 

TELEFON: 30- 231 8816

 

 

Szőrcsi SZERETNE CSALÁDOT!!

Ajánljuk minden olyan jó gazdának, aki tudja, hogy a kutya nem csak kerti riasztó, hanem lelke, egyénisége van! Aki Szőrcsi élete végéig biztonságot és szeretetet tud neki adni. Kertbe ajánljuk, szeret játszani, nagy mozgásigényű, fiatal kutya!
Szőrcsit egyedüli kutyának, vagy szuka mellé szeretnénk adni: barátságos, kedves kutya, de a kanokkal nem jön ki!
Szőrcsi különleges szépségű, amilyen szép szőrmók, olyan szeretetéhes, kedves, tanulékony! Az ajkai gyepmesteri telepről mentették, így kifogyhatatlan szeretettel és hűséggel, házőrzéssel hálálná meg, ha végre neki is lehetne saját családja!! Kiegyensúlyozott, intelligens kutya.
 

Telefon: 06 30 - 331 0202

 

 

 

KATÓ SZERETNE SAJÁT CSALÁDOT!

Kató fiatal, valami hihetetlenül alkalmazkodó, nyugodt, kedves, végtelen jó kutya!! Tényleg! Bárkinek úgysem adnánk!
Felnevelte 1 saját és 5 fogadott kölykét, a legodaadóbban. Valami megejtő volt, ahogy nevelgette a babákat, ő, a menekült... A kölkök már elkeltek, Kató szeretne saját embercsaládot.
Kicsit házőrizne, sokat szeretne, ragaszkodna, rajongana... Annyira helyes, jófej, igazi aranykutya, érthetetlen, miért nem szeretett bele még az igazi!

Telefon: 20- 253 4298
30- 635 3296

 

 

BUFLÁK, alias Buteflika gazdit keres!

Igazi bújós, tappancsolós, szépséges szőrmók családi kutya. Fiatal, egészséges kislány.
Intelligens, tanítható, játékos, rohangálós, kertbevaló vagy sok-sok sétával lakásba, érdeklődő, kedves, szelíd... Mit mondhatnánk még róla?? Nagyon jó kutya!! Tessék jönni meglátogatni!!!

 

Telefon: 30 -331 0202

  

 

 

RUDI GAZDÁT KERES!

Hááát, elég a képeket megnézni: ragaszkodó, tökéletesen emberszerető, az emberért mindenre képes fiatal, egészséges és immáron ivartalanított kanocska Rudi.
Egy lovardában élt, így abszolút ló és macskakompatibilis  (na, voltak a lovardában macskák).
Élénk, játékos, intelligens és okos, odaadó, bújós, szeretne olyan családba kerülni, ahol sokat mozoghat, rohangálhat a kertben, kirándulások alkalmával!

Telefon: 20- 253 4298

 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók száma
Indulás: 2006-01-12
 
Ajánlott oldalak

 

MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj